Корпоративен настан: Тема: ,,Должничката криза на еврозоната и нејзините импликации за Словенија и Македонија", 15.12.2011

Корпоративен настан: Тема: ,,Должничката криза на еврозоната и нејзините импликации за Словенија и Македонија", 15.12.2011

д-р Васја Рант, Професор на Економски факултет-Љубљана (Катедра за финансии) и

м-р Анита Ангелоска Бежоска, Вицегувернер на Народна банка на РМ

Галерија