Бизнис клубот на средба со Министерот за надворешни на Р. Словенија - Семјуел Жбогар, 07.03.2011

Бизнис клубот на средба со Министерот за надворешни на Р. Словенија - Семјуел Жбогар, 07.03.2011

Галерија